Yigit Co-ADMIN
| Konu: Power Türk (2010) 27.Hafta C.tesi Ağus. 21 2010, 21:10 | |
| [center] 1. Demet Akalın - Tecrübe - Seyhan Müzik 2. Yusuf Güney - Aşka İnat - Emre Müzik 3. Tnk - Söyle Ruhum - Pasaj Müzik 4. Özgün - Yana Yana - Avrupa Müzik 5. Pamela Spence - Benim Farkım - Pirhana Production 6. Mirkelam & Kargo - Yollar - Sony Music 7. Hande Yener - Sopa - Poll Production 8. Gökhan Özen - Daha Erken - DMC 9. Murat Dalkılıç - Külah - Sony Music 10. Kolpa - Böyle Ayrılık Olmaz - Pasaj 11. Eda & Metin Özülkü - Issız Ada - Duet Yapım 12. Gece Yolcuları - Bir Bilsen - TMC 13. Ferhat Göçer - Üzüm - DMC 14. Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu - DMC / HITT 15. Serdar Ortaç - Mikrop - Emre Müzik 16. Meyra & Cemil Demirbakan - Beni Sensiz Düşünme - DMC 17. Göksel - Sevil Neşelen - Avrupa Müzik 18. Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor - Irem Records 19. Nazan Öncel - Tuttum Bırakmam - DMC 20. Soner Sarıkabadayı - Pas - PDND / DSM 21. Sertab Erener - Koparılan Çiçekler - DMC 22. Yaşar - Yüreğimi Kaybettim - Seyhan Müzik 23. Berksan - Beni Seviyor - ATLAS MUZIK 24. Murat Evgin - İlk Tek Son Aşkımsın - EMI 25. Gece - Gamsız - SONY MUSIC 26. Athena - Serseri Mayın - Pasaj Müzik 27. Sıla - Alain Delon - Sony Music 28. Mor ve Ötesi - Yorma Kendini - Rakun 29. Nil Özalp - Kalp Boş - Avrupa Müzik 30. Emre Aydın - Alıştım Susmaya - Sony Music 31. Bengü - Sırada Sen Varsın - Avrupa Müzik 32. Teoman - Ruhun Sarışın - Avrupa Müzik 33. Emir - Şiki Şiki - DMC / HITT 34. Nazlı - Görmelisin - AVRUPA MUZIK 35. Gripin - Gidenin Dostu Olmaz - Sony Music 36. Özgün - İstiklal - Avrupa Müzik 37. Funda Arar - Geceler - TMC 38. Nev - Mazideki Aşk - Pasaj Müzik 39. Tuğba Özerk - Hediye - Avrupa Müzik 40. Gülşen - Önsöz - Sony Music :indir:http://hotfile.com/dl/52936520/edd4f45/Power_Turk_Pop_40.rar.html | |
|