Konu: Pop 100 - Yerli Hit 100 Parça | 7 CD | 2010 Cuma Ağus. 13 2010, 11:06
Sanatçı: Pop 100 Albüm: Pop 100 Çıkış Tarihi: 14/05/2010 Tür: Pop Format: 128 Kbps Toplam Boyutu: 7 CD Boyutu 412 MB
CD - 1 1. Nereye Böyle - Nazan Öncel & Tarkan 2. Gidiyorum - Sezen Aksu 3. Baş Harfi Ben - Kenan Doğulu 4. Gözyaşlarımızı Bittimi Sandın - MFÖ 5. Aldatma - Ajda Pekkan 6. Gidemem - Ferhat Göçer 7. Bana Bir Masal Anlat Baba - Yeni Türkü 8. Bu Sabah Sevinçle Uyan - İlhan Şeşen 9. Martılar - Mirkelam 10. Dokunma Bana - Zeynep Casalini 11. Bazı Yalanlar - Teoman 12. Döneceksin Diye Söz Ver - Yüksek Sadakat 13. Senin Tenin Senin Kokun - Emre Altuğ 14. Ne Farkeder - Seferad 15. Yalan Oldu - Burak Kut 16. Her Şeyde Biraz Sen Varsın - Gökhan Özen 17. Eylül'de Gel - Alpay
CD - 2 1. Cennet - Ferhat Göçer 2. Sarı Odalar - Sezen Aksu 3. Sen Benim Şarkılarımsın - Ayten Alpman 4. Rüzgar - Kenan Doğulu 5. Düşman Olma, Pişman Olma - Ajda Pekkan & Burak Kut 6. Ali - Aslızen Yentur 7. Altın Kafes - Emel Müftüoğlu 8. Affetmem - Funda 9. Yuvarlanan Taşlar - Yeşim Salkım 10. Hayırdır İnşallah - Uğur Akdora 11. Yalanın Batsın - Hande Yener 12. Mız Mız - Eylem 13. Osman Aga - Seferad 14. Bu Gece - Rezzan Yücel 15. Dön Ne Olur - Yeliz
CD - 3 1. İsyan - Ferhat Göçer 2. Çakkıdı - Kenan Doğulu 3. Komple - Burak Kut 4. Cool Kadın - Ajda Pekkan 5. Ne Bileyim Ben - MFÖ 6. Eğlenilecek Kızlar Var - Emel Müftüoğlu 7. Pırlanta - Nil Karaibrahimoğlu 8. Bir Fotoğraf Çekilebilirmiyiz? - Mirkelam 9. Aman - Eylem 10. Bodrum - Seferad 11. Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer - Yüksek Sadakat 12. Dokunma Bana - Zeynep Casalini 13. Dertli - İlhan Şeşen 14. Zaferlerim - Demir Demirkan 15. Aşk Ölmez Biz Ölürüz - Sertab Erener 16. Farkındayım - Sezen Aksu
CD - 4 1. Kalp Kalbe Karşı - Ferhat Göçer 2. Seni Kimler Aldı - Sezen Aksu 3. Aşkım Aşkım - Kenan Doğulu 4. Aşkların En Güzeli - Ferhat Göçer 5. Yok Ki - Ajda Pekkan 6. Tatili Boşver - Burak Kut 7. Ağla Kalbim - Yeliz 8. Aman Aman - Sefarad
CD - 5 1. Dön Diyemedim - Ferhat Göçer 2. Acele Etme - Hande Yener 3. Güzeller İçinden - Kenan Doğulu 4. Ay Şahit - Burcu Güneş 5. Aşk Garibi - Mirkelam 6. Arka Bahçemde - Göksel 7. Sarılınca Sana - İlhan Şeşen 8. Bunaldım - Müfide İnselel 9. Ben Seni Severim - Sefarad 10. Pervane - Nilgül 11. İbret-i Alem - Emre Altuğ 12. Gel Gel - Bengü 13. Unut Beni - Gece Yolcuları 14. Efendim - Meyra 15. Kırılgan - Ümit Sayın 16. Sev Kardeşim - Enbe Orkestrası
CD - 6 1. Sarı Laleler - MFÖ 2. Vitrin - Ajda Pekkan 3. Dokunma Bana - Zeynep Casalini 4. Unutarak Kurtuluyorum - Kenan Doğulu 5. Tedbil-i Mekan - Sezen Aksu 6. Yastayım - Ferhat Göçer 7. İnsanlar Çok - Hande Yener 8. Küçücüğüm - Yalın 9. Zehir Gibi - Zeynep Dizdar 10. Gülümse Kaderine - Tarkan 11. Sana Yine Muhtacım - Gökhan Özen 12. Geçse de Yıllar - Funda Arar 13. Beni Unutma - Levent Yüksel 14. Erguvan - Yeşim Salkım 15. Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer - Yüksek Sadakat 16. Gitme Yoksa - Nil Karaibrahimgil
CD - 7 1. Şarkı Söylemek Lazım - Sezen Aksu 2. Dayanamam - Gökhan Özen 3. Acı Veriyor - Hande Yener 4. Yine Çıktım Yollara - Nükhet Duru 5. Sana Ne - Kutsi 6. Neler Oluyor Bize - İlhan Şeşen 7. Unutulmaz - Mirkelam 8. Asla - Tan 9. Dido - Volkan Konak 10. Uyan - Burcu Güneş 11. Osman Aga - Seferad 12. Ada Sahilleri - Lara 13. Gel Gör Beni Aşk Neyledi - Barış Akarsu 14. Çemberimde Gül Oya - Haluk Levent 15. Yalancı Nisan - Korhan 16. Yapayalnızım - Baha