Konu: ...::: Hadi git :::... Çarş. Haz. 03 2009, 11:42
...::: HADİ GİT :::...
Hadi git..... git......... volkanlarım harekete geçmişken, akıyorken lavlar yüreğimin kreterinden yamaçlarıma.... sana kor ateşten mendil yaptım,belki düşerim yanaklarından alev alev, silesin diye.......yar
Gitmeyi, kolay sanıyorsun ha.... Bunca emekten sonra,sessizce kapıları çekip gitmek kolay ha... Git bakalım.......
Ben, Giymişken aşk hırkasını, Aşkının dipsiz çilehanesinde.. Masumum.. Yusuf gibi...
Ama sen...... Unuttun, Dünyanın kendi ekseni etrafında dönerken, tüm açılarının güneşsiz sıfır olduğunu Git bakalım, nasıl ayrışacaksın bensiz, seni alıcı kılan renklerine......
Git bakalım, seni bir daha alacakmıyım, ben mahremime.. Eteğinde binlerce ölü güller dökülürken, sürermiyim seni, namus diye sakladığım bedenime......
Senin yüzündendir bu serden geçtiliğim, alaya almaları mahalle çocuklarının adımı.... Adın, hüzünlü bir delibestesi, notasız, perdesiz... üç telli çuramda.
Böyle tarumar,böyle perişan değildi, sen gitmeden önce, göğsümde ki hasbahçem....yar,
Bir şamar gibi suratıma kapanmazdı umut diye çaldığım kapılar...
Şimdi bir dilencin oldu,seninde bu koca şehirde....yar
İstediğim, ekmek, su sanırlar, oysa, bir avuç tuzdu... basmak için, bendeki yarana derin bir, ooooh.... çekmek içindi dilenciliğim.
Git...git bakma arkana, aldırma sen göğsümde ki hıçkırığıma, koydum bohçana kat kat yüreğimi, azık olsun, al iki gözümüde,değmesin ayağın taşa, Ben sarılırım aşk hırkama, bir gün dönersin diye, Bu kızgınlığım bahane...