erkek işe gider yorgun bir sekilde eve gelir tek istegi biraz olsun dinlenmektir ama karısı sanki pusuya yatmıs sinsi bir yılan gibi onu bekler ve baslarlar... bugun ayselerle yemege gittik yemekte ben spagetti aldım o acılı adana ben spagettiye sos döktüm o biber attı ben tuz döktüm salataya o limon sıktı vs... (e be kadın bizene bundan) KOCAM yorgundur demez...
futbol, araba ve para kazanma konusunda konusmalarımızı sacma bulurlar... ama kendileri yarın ne giysem hangi renk oje sürsem sacımı nasıl yapsam diye konusmalarını oldukca dogal karsılarlar ( parayı nasıl kazanıyor diyen yok)
NOT: erkekler para için sevmez kendi oldugu için sever işte en buyuk farkımız bu...
evet kişilik önemlidir ama dıs görünüşte öyledir kimse inkar etmesin bunu kim istemez sevdigine doya doya bakmayı...
tavsiye: hep kendinizden büyüklerle cıkma heveslisinizdir(%90)... mesela siz kendinizden kücük biriyle cıkmak istemezsiniz. Cıkasanızda fazla deger vermezsiniz esasta erkekler içinde öyledir 1-2 yas altı hadi neyse ama 3-4 yas altı inanın böyle bir arkadasınzı olarak tavsiye sonra neden ilgisizler demeyin...