8. Kasim 1985 Isvicre Basel kentinde dogdum. 4 sene Basel'de yasadiktan sonra, ailemin is degistirmesi yüzünde, Isvicrenin en tanidik sehri Zürih'e tasindik. Daha kücük yasta oldugum icin Zürihe cabuk alistim. Ara sokaklarda top oynamaya basladim, derken bizim köyün takimina secildim.
Öyle futbol hobbym oldu. Her gün topla kalkar topla yatardim. Bizim evde duvarla lastik toplari atar, topu tutmak icin ucardim. Kagitlarda lig'ler ve takimlar kurardim. Derken yolum burun en ünlü takimlarin'dan Galatasaray lilarin yakindan tanidigi Grasshoppers e 15 yasinda transfer oldum.
Grasshoppersteki hayat bambaskaydi, herkes en iyisini vermeye calisiyodu. Benim boyumun ufak olmasi dezavantajim oluyodu. Ne kadar ufak olsa bile hocamiz beni ilk 11de oynatirdi. Ne yazik ki sinirlerime hakim olamiyodum, her macta ya sari ya kirmizi yerdim. Hocamiz beni cok beyenirdi, ileride büyük kaleci olucagimi hep derdi, ama ben ne yazik ki kariyermi bu hirsim yüzünden yenildim. 6 ay sonra hocamiz beni takimdan atti. O aralarda Fatih Terimin Isvicreye oyuncu beyenmeye gelecegi deniyordu ki, ne yazik ki onun yerne Rasim Kara geldi. Arkadaslarla takim kurduktan sonra, bir kac maca ciktik, sonra Rasim Kara beni sormus sorusturmus sonunda, beni türkiyeye almak icin teklif yollamisti, ama ailemin burda okumami istemesi, benim futbol kariyerim bi nevi sonu oluyodu.
3.Lig takimlarindan yine benim eski takima geri döndüm, ama bu defa alt yapi degil direk birinci takima. 3. Lig'de büyük kisilerin arasinda top oynucaktim.
Yaklasik 1 sene sonra ordan kendi istegimle, FC Ergenekonspora, yani 5. Lige gittim.
3 sene Ergenekonsporda oynadiktan sonra, dizimde sakatlik ciktigini ögrendim ve Futbol kariyerim o gün bitirdim gibi sayilr, tam 1 senedir oynamiyorum.
Yaklasik 10 senedir bilgisayarla ugrasirim. Hep cok ilgimi cekerdi, bilgisayarimi hep acip kapatirdim derken, kendime bir bilgisayar kurdum, ve sonra bilgisayar kurip satmaya basladim. Fotografcilik ve Photoshop ile son 2- 3senedir ugrasirim. Cok severim.
Müzik olarak güzel olan herseyi dinlerim. Cogunlukla ama Türk Sanat Müzigi dinlerim. Filmlerdede aynidir güzel olan filmleri severim, ama duygusal bir yapim oldugu icin, romantizm ve duygusal filmlerden cok hoslanirim.
Forumlarda senelerdir ugrasirim, bir sitede Co-Adminlik yaparim, ayriyetten bi kac sitelerde Moderatörlük yapmisligim olmustur.
Benim icin zaman ayirdiginiz icin tesekürler..
Sevgiler ve Saygilar Vedat_54
SeNoL
Konu: Geri: Ben Vedat_54 Çarş. Mayıs 28 2008, 19:33
Vedat kardes hsg aramiza seni tanidim TN den Tekrar hsg
Vedat_54
Konu: Geri: Ben Vedat_54 Çarş. Mayıs 28 2008, 19:35
hosbulduk hocam, evet bi tanisligimiz var, bi chat odasi konusmasi:P:D
SeNoL
Konu: Geri: Ben Vedat_54 Çarş. Mayıs 28 2008, 19:36
evet ...Radyo bak sohbet orda tikla senide beklerim
el-efdal
Konu: Geri: Ben Vedat_54 Perş. Mayıs 29 2008, 19:18