Konu: Ask, Ben Burdayım..Ya Sen Cuma Mayıs 20 2011, 20:48
Aşk, Ben Burdayım..Ya Sen
Sevgiyi yaşadım ben, Hem de en alasından. Sevilmeyi de tattım, Hem de en tatlısından.
Çok alevlendi bedenim, Çok titredi ellerim, Ama tam hissetmedi, Nedese yüreğim.
Hep aradı birilerini, Hep yeni sevdalara yelken açtım. Beni anlayacak, Yeni kalpler aradım. Aşkı bulmalıydım, Onu yaşamalıydım, Beni kalbimden vuracak, Bir ok olmalıydı.
Belki bugün, belki yarın, Ey aşk ben burdayım, Ya sen?
SeNoL
Konu: Geri: Ask, Ben Burdayım..Ya Sen C.tesi Mayıs 21 2011, 12:33
BUDA BENDEN OLSUN Pylasim icin Tskler tatlikiz
Kuş olup ta gelsen bana Ayağında al boncuklar Kanadında kınalar Süzülüp dursan üstümde Uzatsam ben ellerimi Güneşi tutar gibi Tutsam seni
Usulca gelip konsan ellerime Göz yaşlarımı biriktirdim Su içer gibi Kana kana içsen avuçlarımdan Kuş olup ta gelsen bana Ayağında al boncuklar Kanadında kınalar Üşümüş olsan geçerken O karlı dağlardan Açsam sana yüreğimi Isıtsam içimdeki ateşle seni
Sen türküler söylesen Ben dinlesem Sende Dicle’nin kokusunu alsam Müjdeler getirmiş olsan bana Hediyeler getirsen Vurup kanatlarını birbirine Dağlardan gizlice aldığın Rüzgarları versen
Kuş olup ta gelsen bana Ayağında al boncuklar Kanadında kınalar Ben bir ateş yaksam İçine yıldızları katsam Otursak baş başa, yan yana Gözlerinde rüyaya dalsam Ben hiç uyanmasam Sen hiç susmasan Bana sevda masalları anlatsan